Оболонь — Колос
недоступний
0+

Оболонь — Колос

До обраного
Додано
Full HD

Початок матчу: 28.07.23 17:00.

Стартує сезон 2023/2024. Оболоні вдалося пробитися до УПЛ із Першої ліги, посівши друге місце. Ця команда продемонструвала свою силу та витривалість у чотирнадцяти матчах, у яких гравці набрали двадцять дев'ять очок, забивши дев'ятнадцять м'ячів і пропустивши тільки вісім. Зустріч Оболонь — Колос дивитись онлайн.

Київська команда показала свою гру та жагу до перемоги в останніх п'яти матчах. Два переконливі успіхи змінилися нічийним результатом та однією поразкою. У товариських поєдинках київський клуб здобув три перемоги, один раз поступився та один раз була мирова. У грі проти ФК Чайка ППБ підопічні Іващенка здобули перевагу в один м'яч на вісімдесят другій хвилині, проте вже через сім хвилин опонент зрівняв результат, який так і не змінився, 1-1.

Суперником буде команда Колос, яка посіла дев'яте місце в таблиці УПЛ минулого сезону. Битву Оболонь — Колос дивитись онлайн. Стрімкий підйом до успіху є результатом тридцяти проведених матчів, у яких колектив заробив тридцять шість очок, забивши двадцять три голи і пропустивши тридцять шість.

Спортсмени з Ковалівки демонстрували нестабільну форму в останніх п'яти матчах, де здобули тільки одну перемогу, а чотири рази поступилися своїм опонентам. Зокрема, не вдалося здолати ЛНЗ Черкаси. Гра проходила стабільно, проте супротивник зміг реалізувати гольовий момент на шістдесят першій хвилині та виборов перемогу, 0-1. Ефектний поєдинок відбувся з Поліссям, де сторони забили один одному по три голи, 3-3. Протистояння Оболонь — Колос дивитись онлайн. У рамках останньої очної зустрічі суперників перемогу здобули футболісти Іващенка з перевагою у два м'ячі, 4-2.

Початок матчу: 28.07.23 17:00. Стартує сезон 2023/2024. Оболоні вдалося пробитися до УПЛ із Першої ліги, посівши друге місце. Ця команда продемонструвала свою силу та витривалість у чотирнадцяти матчах, у яких гравці набрали двадцять дев'ять очок, забивши дев'ятнадцять м'ячів і пропустивши тільки вісім. Зустріч Оболонь — Колос дивитись онлайн. Київська команда показала свою гру та жагу до пер

Переклад

Інтершум, Українська